zondag 4 augustus 2013

onbetaalbaar
Gisterenavond klonk er vanuit het niets, Pap we willen morgen gaan vissen. Twee kleine mannen bijna smekend aan de bank. Dat kan je toch niet weigeren en een afspraak werd snel gemaakt. Tandjes poetsen en naar bed. Altijd weer afwachten of ze nog willen de andere dag. Nou voor dag en dauw werd ik mijn bed uit gezwiept door twee kleine mannen. Pap we zouden gaan vissen,kom.

Nou snel bed uit,wassen aankleden eten. Daarna spullen zoeken. Twee telescoop hengeltjes klaar maken en dan met twee hyper kleine mannen gewapend met made ,brood en drinken naar de waterkant.


Casper was de eerste gelukkige,zijn eerste voorntje van het jaar.Daarna volgende al vrij snel zijn broertje Sean met een voorntje.

Toen ging het los de voorntjes die nog vrij dicht aan de kant zaten vlogen al vrij snel naar de midden van het water. Het enthousiasme van beide kleine mannen wat zich uitte in springen en gillen van plezier was hier van de oorzaak.
Gelukkig vingen beide heren toch nog regelmatig hun vissie en had pap het enorm druk met made aan de haak te doen,knopen uit lijntjes te halen en voorntjes te onthaken.
Wat hadden beide heren het naar hun zin en Pappa die genoot voor 10. Wat is het enorm leuk om met deze twee kleine vismaatjes op stap te gaan. Het werd een hele leuke ochtend een die ik niet had willen missen.  Onbetaalbaar.Mannen bedankt voor deze leuke ochtend.

Pappa.


2 opmerkingen:

  1. Ik ben blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, en hoop dT er tussen door nog meer van zulke ochtenden zullen volgen..

    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen